Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Uitwisseling

Contact

Bureau Internationale Studentenzaken (BIS)

Bureau Internationale Studentenzaken (BIS) is het centrale international office van de UvA en houdt zich bezig met wereldwijde studentenmobiliteit, faciliteert (internationale) studentenbetrokkenheid (met inbegrip van het prijswinnende UvA Exchange Ambassador Programme), administreert studiebeurzen en werkt samen met academische eenheden en facultaire international offices om strategische wereldwijde samenwerkingen aan te gaan en te cultiveren.

Advies en informatie

Om het risico van overdracht van het Covid-19-virus in onze gemeenschap te beperken, werken de medewerkers van Bureau Internationale Studentenzaken tot (tenminste) 1 juli 2020 thuis en wordt de dienstverlening alleen digitaal aangeboden.

Voor algemene vragen over studeren in het buitenland kan contact worden opgenomen met de Central Student Service Desk. Bij complexe vragen zullen zij een 10-minuten-belafspraak voor je inboeken bij een buitenlandexpert van Bureau Internationale Studentenzaken.

Telefoon

  • maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur, +31 (0)20 525 1401

Voorlichting en workshops

In verband met de maatregelen rondom de Covid-19 pandemie worden alle workshops en bijeenkomsten tot nadere berichtgeving geannuleerd.

In plaats van workshops en voorlichtingen biedt BIS diverse group chat bijeenkomsten om je te helpen. Deze virtuele Q&A sessies worden iedere donderdag aangeboden van 13.00 tot 14.00 via Zoom.

Zodra workshops en infosessies weer face-to-face worden aangeboden, zullen deze worden aangekondigd in de Agenda, of kijk in het Overzicht van voorlichtingen en workshops.

FAQ

Nationale feestdagen

De UvA is gesloten op nationale feestdagen en in de week tussen Kerst en Oud-/Nieuwsjaarsdag. Voor een overzicht, volg de link hier onder.

Studenten op uitwisseling in het buitenland