Oriënteer je op de mogelijkheden voor studeren in het buitenland en voor stages, een volledige master, zomerprogramma’s en vrijwilligerswerk in het buitenland, tijdens de UvA Buitenlandmanifestatie op zaterdagmiddag 29 september.

uva.nl/lstudyabroadfari en event
Foto: Ivan Seifert

• Ontmoet UvA-studenten die onlangs zijn teruggekeerd van hun internationale avontuur. Zij delen graag hun ervaringen over hoe het is om een periode in het buitenland te wonen en te studeren.
  • Ook internationale studenten zijn aanwezig om je meer te vertellen over hun thuisland en universiteit.
  • Verder zijn aanwezig: AISEC (vrijwilligerswerk), het Internatioanl Student Network (ISN Amsterdam) en de WilWeg Ambassadeurs.
  • En natuurlijk zijn er allerlei informatiesessies waar je je vragen kan stellen aan de buitenland-deskundigen van de UvA. De sessies zijn in het Engels.

Bekijk het volledige programma op uva.nl/buitenlandmanifestatie

Ga naar Facebook voor updates