Wil jij in het buitenland studeren of stage lopen? Kom naar de UvA Buitenlandmanifestatie en vind de bestemming die het best bij jou en je studie past. En ontmoet andere studenten die op uitwisseling zijn geweest.

Detail Summary
Datum 5 oktober 2019
Tijd 12:00 - 16:00
Man loopt in zijn eentje door een zwart-wit-grijs landschap met bergen en wolken.
foto: Bouke Bentvelsen

Ieder jaar organiseert de UvA een informatiemiddag over studeren in het buitenland. De UvA Buitenlandmanifestatie staat open voor alle UvA-studenten, zowel bachelor als master. Aanmelden voor deze dag is niet nodig.

Oriënteer je op alle mogelijkheden

Ontmoet en spreek UvA Exchange Ambassadors (UvA-studenten die onlangs zijn teruggekeerd van hun internationale avontuur en huidige internationale exchange studenten), AIESEC, ISN, WilWeg Ambassadeurs van Nuffic (over stage) en neem deel aan voorlichtingen over facultaire en/of global exchange mogelijkheden.

Locatie

De Buitenlandmanifestatie vindt plaats op de Roeterseilandcampus (REC), gebouw A, Nieuwe Achtergracht 166, Amsterdam.