Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Trainingen en workshops

Startpagina voorlichtingen, workshops, trainingen, groepen en inspiratiesessies

Zoek je ondersteuning bij het studeren zelf? Twijfel je of je een goede keuze hebt gemaakt? Heb je interesse om je vaardigheden aan te scherpen voor na je studie? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor psychologische begeleiding of e-coaching? We bieden je graag support via voorlichtingen, workshops, trainingen en groepen.

Studievaardigheden

Eenvoudiger, efficiënter of effectiever studeren? Deze voorlichtingen, workshops, en trainingen helpen je op weg. Met onderwerpen als slim lezen en plannen, verwerken van studiestof, studeren met AD(H)D en tips voor tentamens. Interesse? Alle informatie vind je op UvA Corsizio:

Studiemotivatie

Gaat het studeren niet zoals je gedacht had? Vind je plezier en ontspanning terug, en haal er meer uit voor jezelf met deze workshops. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld ondersteuning bij langstuderen, je motivatie een boost geven of de kunst van het falen. Interesse? Alle informatie vind je op UvA Corsizio:

Psychologische begeleiding

Zijn er dingen waar je niet goed uit komt? Wees gerust, je bent er niet alleen in. Ervaar minder oordeel en stress, en meer ruimte en vertrouwen. Interesse? Alle informatie vind je op UvA Corsizio:

Loopbaanontwikkeling

Ondersteuning bij je volgende stap met focus op zelfreflectie en inspiratie. Interesse? Alle informatie vind je op UvA Corsizio:

Persoonlijke effectiviteit

Ontwikkeling van je praktische skills voor ná je studie. Met onder andere voorlichtingen en workshops over solliciteren, opstellen van je cv en LinkedIn. Interesse? Alle informatie vind je op UvA Corsizio:

Studeren in het buitenland

Wil je graag andere studenten ontmoeten die belangstelling hebben voor studeren in het buitenland? We bieden je die mogelijkheid én ondersteuning bij de grootste uitdagingen van het volgen van een studie in het buitenland via enkele workshops. Interesse? Alle informatie vind je op UvA Corsizio:

Studiekeuze

Kost studeren je meer energie dan verwacht? Vraag je je af of je op de goede plek zit? Met dit aanbod kun je je oriënteren op wat voor jou de beste keuze is:

E-coaching

Ben je druk met studeren en wil je meer greep op je tijd? Het e-coachingstraject helpt je met timemanagement en effectief studeren:

Kijk in de agenda voor het complete overzicht

Je vindt het overzicht van alle Nederlandse en Engelse voorlichtingen, workshops, trainingen en groepen op UvA Corsizio.