Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Contact met een studentendecaan

voor informatie, advies en ondersteuning.

Bij de studentendecanen kun je terecht voor vragen van complexere aard. Soms word je doorverwezen (bijvoorbeeld door de Central Student Service Desk of door een studieadviseur), maar je kunt ook op eigen initiatief contact opnemen. Je hoeft niet te betalen voor een afspraak met een studentendecaan.

Bel ons tijdens ons telefonisch spreekuur

Voor een korte vraag of bij spoed kun je bellen met een studentendecaan op maandag t/m vrijdag van 09.00-10.00 uur via 020 525 1401. Kies in het keuzemenu voor de optie 'Telefonisch spreekuur decanen'.

Maak een afspraak

De gesprekken vinden zowel online als op de locatie Roeterseilandcampus (REC) plaats. Je kunt een afspraak maken via één van de aanmeldbuttons hieronder, of ons bellen tijdens ons telefonisch spreekuur.

N.B. Afspraken zijn niet vrijblijvend. We verzoeken je de studentendecaan niet tevergeefs op je te laten wachten. Wanneer je verhinderd bent, vragen we je de afspraak zelf te annuleren via de link in de bevestigingsmail. Doe dit minimaal 2 uur van tevoren, en bij een fysieke afspraak minimaal 24 uur van tevoren. In geval van een fysieke afspraak dien je de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.

Plan je afspraak

Je kunt op twee manieren een afspraak met ons plannen. Je kunt kiezen voor de eerstvolgende afspraakmogelijkheid, of je kunt gericht een afspraak maken met de studentendecaan naar wie je bent doorverwezen of met wie je eerder contact hebt gehad. Deze opties zijn beschikbaar voor zowel afspraken op locatie als online.

Hieronder vind je de namen van alle studentendecanen inclusief de faculteit waar zij het eerste aanspreekpunt voor zijn. Je bent bij elke studentendecaan welkom.

  • Ans Rekers: Faculteit der Rechtsgeleerdheid
  • Claudia Flüggen: UMC-AMC en ACTA
  • Jeanette Eindhoven: Faculteit der Economie en Bedrijfskunde
  • Karin van Spriel: Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica
  • Karin Waanders: Faculteit der Geesteswetenschappen
  • Marjan Kuiper: Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (Pedagogische en onderwijswetenschappen, Sociale Wetenschappen)
  • Mo Arab: Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (Psychologie, Communicatiewetenschap) en AUC
  • Rosa Baggelaar: alle faculteiten

Privacy

We hechten veel waarde aan een zorgvuldige omgang met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring (pdf, 1 p.). Op www.uva.nl/studentenservices vind je alle andere privacyverklaringen van Studentendecanen en Studenten Services.