EN uva.nl
Beurzen

Bestuursbeurs voor leden van de medezeggenschap

Leden van de medezeggenschap (Centrale Studentenraad, de Facultaire Studentenraden of de Opleidingscommissies) van de UvA kunnen een individuele bestuursbeurs aanvragen.

Inleiding

In deel 3 van het Profileringsfonds 2017-2018 (die ook geldt voor 2018-2019 en 2019-2020) is vastgesteld dat leden van de medezeggenschap van de UvA een bestuursbeurs individueel moeten aanvragen.

Voorwaarden

Lees voor je een aanvraag indient goed door wat de voorwaarden voor de bestuurbeursaanvraag zijn, wat de omvang van de beurs is en hoe de aanvraag en uitbetaling verlopen.

Download: Profileringsfonds 2017-2018 (pdf, 26 p.)

Aanvraag bestuursbeurs inzake medezeggenschap

De online aanvragen voor individuele bestuursbeurzen inzake medezeggenschap moeten uiterlijk vóór 1 november worden ingediend. Alleen beurzen van zes maanden of langer kunnen al bij aanvang van het bestuursjaar worden aangevraagd.

Aanvraagformulier individuele bestuursbeurs

Zie voor de meest gestelde vragen de FAQ.

FAQ

Voor vragen en informatie kun je terecht bij de studentendecaan Mohammad Arab, tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdag van 9.00-10.00 uur.