EN uva.nl
Beurzen

Bestuursbeurs

voor leden van de Medezeggenschap (Centrale Studentenraad, de Facultaire Studentenraden en de Opleidingscommissies)

Leden van de medezeggenschap van de UvA kunnen een individuele bestuursbeurs aanvragen (zie deel 3 van het Profileringsfonds 2017-2018).

Lees voor je een aanvraag indient in het Profileringsfonds 2017-2018 goed door wat de voorwaarden voor de bestuurbeursaanvraag zijn, wat de omvang van de bestuursbeurs is en hoe de aanvraag en uitbetaling verlopen.

Download: Profileringsfonds 2017-2018 (pdf, 26 p.)

Online Aanvraagformulier

De online aanvragen voor individuele bestuursbeurzen moeten uiterlijk binnen twee maanden na afloop van het bestuursjaar worden ingediend. Beurzen van zes maanden of langer kunnen echter al bij aanvang van het bestuursjaar worden aangevraagd en maandelijks worden uitbetaald.

Aanvraagformulier Individuele Bestuursbeurs

Zie voor de meest gestelde vragen de FAQ.

FAQ

Voor vragen en informatie kun je terecht bij de studentendecaan Marjan Kuiper, tijdens het telefonisch spreekuur op donderdag van 9.00-10.00 uur.