Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

UvA Virtual Study Abroad Fair

Vind de bestemming die het best bij jou en je studie past

Wil jij een deel van je studie in het buitenland doorbrengen? Ieder jaar organiseert de UvA een grootschalig informatie-evenement over studeren in het buitenland. Alle bachelor, pre-master en masterstudenten van de UvA zijn van harte uitgenodigd.

Het evenement in 2020

De Virtuele Study Abroad Fair vond plaats van 3 t/m 9 oktober 2020 en was een groot succes! Studenten konden in verschillende online sessies inspiratie opdoen en oriënteren op een studiemogelijkheid in het buitenland.

Kostbare ervaringen van voorgaande studenten

Er zijn vele manieren om een deel van je studie in het buitenland te verblijven. Tijdens de interactieve kick-off sessie vanuit het Hybrid Learning Theatre vertelde een studentenpanel daarom over hun buitenlandervaring en wat het hen gebracht heeft.

Wat zijn de mogelijkheden?

Daarnaast waren er verschillende facultaire sessies over de mogelijkheden om te studeren in het buitenland als onderdeel van de verschillende studieprogramma’s. Zo kwam natuurlijk het Global Exchange Programma en Erasmus programma aan bod.

Ook was er aandacht voor Off-the-beaten-track opties om een internationale leerervaring op te doen. Denk aan internationale stages, summer schools, global challenges en andere (virtuele en blended) exchange programma’s. De verenigingen AIESEC en ISN waren aanwezig om meer informatie te geven over stage en vrijwilligerswerk in het buitenland en het buddy-programma van ISN.

Belangstelling?

Vanaf ongeveer juli 2021 vind je op deze pagina meer informatie over de Study Abroad Fair 2021.