Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

UvA Study Abroad Fair - 8 oktober 2022

Vind de bestemming die het best bij jou en je studie past

Wil jij een deel van je studie in het buitenland doorbrengen? Ieder jaar organiseert de UvA een grootschalig informatie-evenement over studeren in het buitenland. Alle bachelor, pre-master en masterstudenten van de UvA zijn van harte uitgenodigd. Dit jaar zal deze dag plaatsvinden op de Roeterseilandcampus op zaterdag 8 oktober.

Oriënteer je op alle mogelijkheden

Je kunt diverse voorlichtingen bijwonen over facultaire en/of Global uitwisselingsmogelijkheden. Je kan op uitwisseling voor een semester of een jaar, je kan stage lopen of een studentencongres bezoeken in het buitenland, deelnemen aan een internationaal team om globale vraagstukken op te lossen, of je inschrijven voor een Summer School. Ook kan je ESN en AIESEC ontmoeten; twee organisaties voor en door studenten die je kunnen helpen met jouw oriëntatie.

Locatie

De Study Abroad Fair zal dit jaar plaatsvinden op de Roeterseilandcampus op zaterdag 8 oktober.

Programma

Vooraanmelding: save the date

Heb je interesse om dit evenement bij te wonen? Laat je gegevens achter als je geïnformeerd wil worden op het moment dat de registratie opent. De Study Abroad Fair is op 8 oktober 2022, je kunt je registreren in de loop van maandag 3 oktober 2022.

Het evenement in 2021

De Virtuele Study Abroad Fair vond plaats op 30 oktober 2021 en was een groot succes! Studenten konden in verschillende online sessies inspiratie opdoen en oriënteren op een studiemogelijkheid in het buitenland.