Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

UvA Virtual Study Abroad Fair

Vind de bestemming die het best bij jou en je studie past

Wil jij in het buitenland studeren of stage lopen? Neem deel aan de UvA Virtual Study Abroad Fair en vind de bestemming die het best bij jou en je studie past. Ieder jaar organiseert de UvA een informatiemiddag over studeren in het buitenland. De UvA Virtual Study Abroad Fair staat open voor alle UvA-studenten, zowel bachelor als master. Dit jaar zal deze dag online plaatsvinden op zaterdag 30 oktober 2021.

Oriënteer je op alle mogelijkheden

Je kunt diverse virtuele voorlichtingen bijwonen over facultaire en/of Global uitwisselingsmogelijkheden, de mogelijkheid om stage in het buitenland te lopen en de activiteiten van ESN en AIESEC.

Locatie

De Study Abroad Fair zal dit jaar online plaatsvinden op zaterdag 30 oktober 2021. Verdere informatie over het programma en hoe je kunt aanmelden zal binnenkort op deze website gepubliceerd worden.

Aanmelden

Laat je gegevens achter als je geïnformeerd wil worden op het moment dat de registratie opent.

 

Vorige edities - Het evenement in 2020

De vorige Virtual Study Abroad Fair vond plaats van 3 t/m 9 oktober 2020 en was een groot succes! Studenten konden in verschillende online sessies inspiratie opdoen en oriënteren op een studiemogelijkheid in het buitenland.

Kostbare ervaringen van voorgaande studenten

Er zijn vele manieren om een deel van je studie in het buitenland te verblijven. Tijdens de interactieve kick-off sessie vanuit het Hybrid Learning Theatre vertelde een studentenpanel daarom over hun buitenlandervaring en wat het hen gebracht heeft.

Wat zijn de mogelijkheden?

Daarnaast waren er verschillende facultaire sessies over de mogelijkheden om te studeren in het buitenland als onderdeel van de verschillende studieprogramma’s. Zo kwam natuurlijk het Global Exchange Programma en Erasmus programma aan bod.

Ook was er aandacht voor Off-the-beaten-track opties om een internationale leerervaring op te doen. Denk aan internationale stages, summer schools, global challenges en andere (virtuele en blended) exchange programma’s. De verenigingen AIESEC en ESN waren aanwezig om meer informatie te geven over stage en vrijwilligerswerk in het buitenland en het buddy-programma van ESN.