Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

UvA Virtual Study Abroad Fair

Vind de bestemming die het best bij jou en je studie past

Wil jij een deel van je studie in het buitenland doorbrengen? Ieder jaar organiseert de UvA een grootschalig informatie-evenement over studeren in het buitenland. Alle bachelor, pre-master en masterstudenten van de UvA zijn van harte uitgenodigd.

Het evenement in 2021

De Virtuele Study Abroad Fair vond plaats op 30 oktober 2021 en was een groot succes! Studenten konden in verschillende online sessies inspiratie opdoen en oriënteren op een studiemogelijkheid in het buitenland.

Waardevolle ervaringen van voorgaande uitwisselingsstudenten

Er zijn vele manieren om een deel van je studie in het buitenland te verblijven. Tijdens de interactieve kick-off sessie vanuit het Hybrid Learning Theatre, vertelde een studentenpanel daarom over hun buitenlandervaring en wat het hen gebracht heeft.

Wat zijn de mogelijkheden?

Daarnaast waren er verschillende facultaire sessies over de mogelijkheden om te studeren in het buitenland als onderdeel van de verschillende studieprogramma’s. Zo kwamen natuurlijk het Global Exchange Programme en Erasmusprogramma aan bod.

Ook was er aandacht voor Andere internationale mogelijkheden om een internationale leerervaring op te doen. Denk aan internationale stages, summer schools, global challenges en andere (virtuele en blended) exchange programma’s. De verenigingen AIESEC en ESN waren aanwezig om meer informatie te geven over stage en vrijwilligerswerk in het buitenland en het buddy-programma van ESN.

Belangstelling?

Vanaf ongeveer juli 2022 vind je op deze pagina meer informatie over de Study Abroad Fair 2022.