Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

UvA Virtual Study Abroad Fair (3 - 9 October 2020)

Vind de bestemming die het best bij jou en je studie past

Wil jij een deel van je studie in het buitenland doorbrengen? Neem deel aan de UvA Virtual Study Abroad Fair en vind de bestemming die het best bij jou en je studie past.

Ieder jaar organiseert de UvA een grootschalig informatie-evenement over studeren in het buitenland. Alle bachelor, pre-master en masterstudenten van de UvA zijn van harte uitgenodigd.

Oriënteer je op alle mogelijkheden

Je kunt diverse virtuele voorlichtingen bijwonen over facultaire en/of Global uitwisselingsmogelijkheden, de mogelijkheid om stage in het buitenland te lopen en de activiteiten van ISN en AIESEC.

Online evenement

De Virtual Study Abroad Fair vindt dit jaar online plaats op zaterdag 3 oktober 2020, met aanvullende activiteiten van maandag 5 t/m 9 oktober 2020.

Programma

12:00-12:45     Study Abroad Fair Opening Event

  • Doe mee met de interactieve kick-off, live uitgezonden vanuit het hybrid learning theatre op Roeterseiland. Leer de verschillende study abroad programma’s kennen en ontdek wat een buitenlandervaring kan betekenen voor jouw persoonlijke, academische en loopbaanontwikkeling. Een panel met studenten vertelt hoe zij tot de keuze voor hun droombestemming zijn gekomen.

13:00-13:45     Faculty sessions

  • Alle faculteiten houden een sessie over opties om in het buitenland te studeren via de exchange programma’s van de UvA (Erasmus, Global Exchange, facultaire programma’s) binnen jouw eigen studieprogramma.

14:00-14:45     Closing event - Off-the-beaten-track

  • Sluit de dag feestelijk af met een interactieve sessie over alle off-the-beaten-track opties om een internationale leerervaring op te doen. Denk aan internationale stages, summer schools en andere (virtuele en blended) exchange programma’s. International Student Network Amsterdam (ISN) en AIESEC stellen zichzelf voor en laten zien hoe jij kunt bijdragen aan deze netwerken.

5-9 oktober

  • Van 5 t/m 9 oktober kun je diverse andere online sessies bijwonen over Scholarships and Funding, het Global Exchange Programma en zijn er diverse facultaire voorlichtingssessies.

Aanmelden

Meld je aan voor de verschillende Study Abroad Fair sessies via de knop hieronder.