Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Praktische zaken

UvA Buitenlandmanifestatie

vond plaats op zaterdag 5 oktober 2019 en was een groot succes!

Wil jij ook in het buitenland studeren of stage lopen en kon je er niet bij zijn? Kom dan naar de voorlichting Global Student Experience die komende tijd wordt aangeboden.

Kostbare ervaringen gedeeld

In 2019 zijn meer dan 1000 studenten langs geweest om zich te oriënteren op een studiemogelijkheid in het buitenland. Bij de Students-meet-Students informatiemarkt konden studenten praten met studenten die al op uitwisseling zijn geweest en internationale studenten die hier nu op uitwisseling zijn.

Er zijn zeer veel kostbare ervaringen gedeeld met geïnteresseerde studenten, die hiernaast verschillende sessies konden bijwonen om zo meer informatie te krijgen over de mogelijkheden in het buitenland.

Ook de verenigingen AIESEC en ISN waren aanwezig om meer informatie te geven over stage en vrijwilligerswerk in het buitenland en het buddy-programma van ISN.

Bekijk de video voor een korte impressie

Video wordt geladen..
Een bezoeker aan de Buitenlandmanifestatie 2019 filmt de ontvangsthal en daarna de weg naar een facultaire sessie over studeren in het buitenland.

Belangstelling?

Vanaf ongeveer april 2020 vind je hier meer informatie over en de datum van de Buitenlandmanifestatie 2020. We hopen je dit jaar te zien, of over een jaar, als expert bij de Students-meet-Students als je zelf in het buitenland hebt gestudeerd!

UvA Buitenlandmanifestatie 2019 tijdens een sessie over studeren in het buitenland.

Erasmus UvA op Facebook en Instagram

Erasmus op Facebook
Erasmus op Instagram

Overzicht van de hal tijdens de Buitenlandmanifestatie op zaterdag 5 oktober 2019.

Global UvA op Facebook en Instagram

Global op Facebook
Global op Instagram

Man loopt in zijn eentje door een zwart-wit-grijs landschap met bergen en wolken.
foto: Bouke Bentvelsen – University of Calgary