Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Kort verblijf

Off the beaten track

Wil je niet een heel semester of jaar in het buitenland studeren? Bekijk dan het ruime aanbod aan alternatieve ( virtuele) programma’s. Je kunt samenwerken aan een global challenge met een internationaal team, deelnemen aan een studentenconferentie, één van de vele zomerprogramma’s volgen, en nog veel meer. Alle programma’s zijn voor alle studenten toegankelijk.

Summer programmes

 

INCiTE Summer School

Ben je klaar om out of the box te gaan denken? De online Intercultural Competence and Entrepreneurship (INCiTE) Summer School in Suzhou, China, biedt je die kans. Je leert over 'design thinking', sociale innovatie en ondernemerschap.

NICE Online Course and Summer School

Wil je een uitdaging aangaan die wereldwijd speelt? In samenwerking met studenten uit heel Europa? Het Network for Intercultural Competences to facilitate Entrepreneurship (NICE) project verbetert je interculturele competenties en ondernemersvaardigheden.

U21 Summer Scholarships

Via de Universitas 21 (U21) Summer Scholarships kun je de zomer studerend doorbrengen aan elk van de 26 universiteiten van dit partnernetwerk.

Competitie en conferentie

 

RISE Awards

Wil je onderdeel zijn van een internationale prestatie door studenten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke innovatie? De Real Impact on Society and Environment (RISE) award is in het leven geroepen om de schaal en impact te versnellen van studentgeleide projecten, door ze te koppelen aan een netwerk van experts.

UNICA Student Conference

De Network of Universities from the Capitals of Europe (UNICA) Student Conference werd opgezet in 2000 en is inmiddels een gevestigde en vreugdevolle traditie. Elke 2-3 jaar verenigt de conferentie 200 tot 300 studenten, die met hun enthousiasme en ideeën een frisse blik bieden aan het netwerk.

Vrijwilligersprogramma

 

AIESEC Volunteer Programmes

Als vrijwilliger reizen en werken voor de grootste non-profit studentenorganisatie in de wereld? AIESEC! Ervaar de eindeloze mogelijkheden voor korte termijnprojecten, persoonlijke coaching, een professionele stage of werkervaring.

Overig aanbod

Je kunt ook een kijkje nemen bij de andere mogelijkheden voor deze programma's (voor kort verblijf) over de hele wereld.