Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

AIESEC Vrijwilligersprojecten

Vrijwilligerswerk in meer dan 125 landen

Wil jij een impact leveren op de samenleving en jezelf tegelijkertijd ontwikkelen? Ga op reis en werk met AIESEC als vrijwilliger in het buitenland!

Grootste non-profit studentenorganisatie

AIESEC is de grootste non-profit studentenorganisatie ter wereld en is voortdurend op zoek naar ambitieuze studenten die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Via vrijwilligers projecten in het buitenland, biedt AIESEC Amsterdam studenten de mogelijkheid om zichzelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Met persoonlijke coaching, meer dan 65 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk ontwikkelt AIESEC leiderschapskwaliteiten in de generatie van de toekomst.

Wil je vrijwilligerswerk doen in Azië, Zuid-Amerika, of Europa? Onze database bestaat uit meer dan 8000 projecten met diverse mogelijkheden om 6 tot 8 weken in het buitenland te wonen en vrijwilligerswerk te doen.

Ben jij toe aan de AIESEC ervaring?

Ga dan nu naar www.aiesec.nl en ontdek de talloze mogelijkheden in meer dan 125 landen, of kom naar ons info spreekuur elke maandag van 17.00 tot 18.00 in CREA kamer 4.10!

Meer informatie