Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Erasmus+ bestemmingen

Binnen Europa zijn er meer dan 50 bestemmingen in het Erasmusprogramma. Een overzicht van de bestemmingen voor 2020-2021 is te vinden in de onderstaande link Bestemmingen Erasmus FNWI en in de Digitale Wereldkaart. Per universiteit is aangegeven voor welke studierichting een uitwisselingsovereenkomst bestaat. Binnen Erasmus is het in een aantal gevallen mogelijk om ook studenten van een andere opleiding toe te laten. Voor informatie hierover kun je terecht bij de Study Abroad Office van de FNWI.

Bestemmingen Erasmus FNWI, 2020-2021

Digitale Wereldkaart

Brexit 

Ongeacht de uitkomst van de Brexit onderhandelingen, zal de Universiteit van Amsterdam de bestaande uitwisselingsovereenkomsten met de Britse universiteiten voortzetten gedurende het academisch jaar 2020-2021.
Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs, heeft aangegeven dat het Verenigd Koninkrijk in ieder geval tot 31 december 2020 meedoet aan het programma Erasmus+.  Na 31 december 2020 kan Brexit wel gevolgen hebben voor de deelname van de Britse universiteiten aan het Erasmus+ programma. Dit houdt in dat hoewel de uitwisseling mogelijk zal blijven, het verkrijgen van een Erasmus beurs voor een uitwisseling of stage/project naar het Verenigd Koninkrijk niet gegarandeerd kan worden. 

Voor meer informatie en updates zie: 
Nuffic - Brexit
uva.nl/brexit
Europese Commissie - Brexit & Erasmus

Aanmelding Erasmus+ Programme

Global Exchange bestemmingen

De bestemmingen die buiten Europa liggen, vallen onder het Global Exchange Programme van het Bureau Internationale Studentenzaken. 

Global Exchange Programme