Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Meld je aan voor de Buitenlanddag van Wereldwijzer!

Nieuwsbericht Buitenland.uva.nl (maart 2015)

Zou je je Nederlandse collegebanken wel eens in willen ruilen voor een plekje in een hoorcollege aan de andere kant van de wereld? Wil je je CV al tijdens je studie aanvullen met een waardevolle ervaring in het buitenland? Is het je droom om na je studie met je backpack de weide wereld in te trekken? Wil je meer van de wereld zien, maar weer je niet hoe? Er zijn volop mogelijkheden!

Op 25 april kom je in één dag alles te weten over studeren, stage lopen, werken en reizen in het buitenland. Ruim 25 verschillende organisaties en instellingen - die alles weten over een avontuur in het buitenland - staan op deze dag voor je klaar om al jouw vragen over studeren, stage lopen, werken en reizen in het buitenland te beantwoorden. Je kunt spreken met studenten die je voor zijn gegaan over hun ervaringen, vele presentaties volgen en aan workshops deelnemen. Laat je informeren, inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is. 

Ga voor meer informatie, het programma en gratis online aanmelding naar www.wereldwijzer.nl/ssrrotterdam.

Studie, Stage, Werk & Reizen Buitenland op 25 april

In het kort

  • Landelijke Buitenlanddag Studie, Stage, Werk & Reizen, editie Rotterdam 2015
  • Waar: Ahoy, Rotterdam
  • Wanneer: zaterdag 25 april 2015 van 11.00 uur tot 16.00 uur
  • Voor wie: alle studenten en scholieren die een uitdaging in het buitenland aan willen gaan
  • Verwacht aantal bezoekers: 700 - 800
  • Entree: Gratis inloop (hele dag). Aanmelden voor de voorlichtingsdag is gewenst en kan via het aanmeldformulier te vinden op www.wereldwijzer.nl/ssrrotterdam