Neem deel aan de Summer University in Thailand.

buitenland.uva.nl | nieuwsbericht december 2014

Summer University 2015 in Thailand  ‘Entrepreneurship in Asia’, 9 - 29 augustus 2015

De Bangkok University School of Entrepreneurship en het Management and Global Entrepreneurship Monitor GEM Thailand nodigt je uit om deel te nemen aan het 21 dagen durende Summer University 2015 in Thailand Entrepreneurship in Asia, van 9 tot en met 29 augustus 2015. Deze keer is de focus op Entrepreneurial Thinking & Acting and Cross-cultural Communication.

Je begint en eindigt het academische zomerprogramma in Bangkok, maar zal gedurende die 21 dagen ook evenementen bijwonen op Ko Samet Island, en in Pattaya and Jomtien, Ayutthaya and Chiang Mai.

Onderwerpen waar je in zal verdiepen zijn interculturele communicatie en het creëren van een ondernemersgeest. Tevens zul je de Entrepreneur in Thought and Action leren kennen tijdens 6 bedrijfsbezoeken.

Aanmelden

Je kan je aanmelden via de website van de Summer University Thailand. Indien je je vóór 31 maart 2015 aanmeldt geldt er een korting.

Website Summer University Thailand

Summer University Thailand on Facebook