Het KNIR biedt een aantal cursussen voor UvA-studenten (bachelor en master).

Nieuws buitenland.uva.nl
Reliëf van Constantijn

Kunst en humanisme in de Italiaanse Renaissance

Doelgroep en ingangseis: studenten in de Geesteswetenschappen (MA, RMA en PhD) van de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit, Universiteit Leiden, Universiteit Utrecht, Radboud Universiteit, en de Rijksuniversiteit Groningen.

• Periode: 16-27 februari 2015
  • Taal: Nederlands
  • Deadline voor aanmelding: 21 november 2014

Kunst en humanisme in de Italiaanse Renaissance

Latin epigraphy on location

Doelgroep en ingangseis: MA-, RMA- en PhD-studenten geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit, Universiteit Leiden, Universiteit Utrecht, Radboud Universiteit, en de Rijksuniversiteit Groningen.

• Periode: 27 februari - 8 maart 2015
  • Taal: Nederlands, of Engels als internationale studenten deelnemen
  • Deadline voor aanmelding: 15 december 2014

Latin epigraphy on location

Download de pdf (3 p.) voor meer informatie

Constantijn in Rome. De verbeelding van de macht

Doelgroep en ingangseis: tweede en derde jaars BA-studenten kunstgeschiedenis, klassieke talen, geschiedenis, archeologie, godsdienstwetenschappen en overige studenten die zich in hun studie bezig houden met de oudheid of vroege middeleeuwen van de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit, Universiteit Leiden, Universiteit Utrecht, Radboud Universiteit, en de Rijksuniversiteit Groningen.

• Periode: 21-29 juni 2015
  • Taal: Nederlands