Kom op 27 september naar de Voorlichtingsdag Studie, Stage, Werk en Reizen Buitenland in Amsterdam.

Nieuwsbericht buitenland.uva.nl (september 2014)
  • Zou je de Nederlandse collegebanken wel eens in willen ruilen voor een plekje in een hoorcollege aan de andere kant van de wereld?
  • Wil je je CV al tijdens je studie aanvullen met een waardevolle ervaring in het buitenland?
  • Of is het je droom om na je studie met je backpack de wijde wereld in te trekken?
  • Wil je meer van de wereld zien, maar weer je niet hoe?

Er zijn volop mogelijkheden.

Tijdens deze dag kom je alles te weten over studeren, stage lopen, werken en reizen in het buitenland. Meer dan 30 organisaties en instellingen staan op deze dag voor je klaar om al jouw vragen over studeren, stage lopen, werken en reizen in het buitenland te beantwoorden. Je kunt spreken met studenten die je voor zijn gegaan over hun ervaringen, vele presentaties volgen en aan workshops deelnemen. Laat je informeren, inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Kortom, een leuke en informatieve dag.

Kijk voor meer informatie en meld je gratis aan op www.wereldwijzer.nl/ssramsterdam.

Studie, Stage, Werk & Reizen Buitenland op 27 september 2014

• Wat: Voorlichtingsdag Studie, Stage, Werk en reizen Buitenland
  • Waar: Stayokay Amsterdam Zeeburg (Timorplein 21)
  • Wanneer: zaterdag 27 september 2014 van 12:00 uur tot 18:00 uur.
  • Voor wie: alle studenten en scholieren die een uitdaging in het buitenland aan willen gaan
  • Entree: Aanmelden voor de voorlichtingsdag is gratis en kan via het aanmeldformulier te vinden op: www.wereldwijzer.nl/ssramsterdam