Studeer je nu aan een Nederlandse universiteit of hogeschool of ben je bezig met je promotieonderzoek en lijkt het je wat om op een Amerikaanse universiteit verder te studeren? Kom dan naar de graduate avond van het Fulbright Center.

Nieuws buitenland.uva.nl

Tijdens deze avond hoor je alles over het zoeken naar een goede universiteit in de VS, de aanmeldingsprocedure, financiering en het aanvragen van een Fulbright beurs.

In aparte sessies over MBA-opleidingen, L.L.M. programma's, studies in de Humanities/Social Sciences en Hard Sciences wordt ingegaan op specifieke studies. Studenten die eerder in de VS zijn geweest vertellen over hun ervaringen. Je kunt daarnaast met individuele vragen terecht bij de Educational Adviser en de Fulbright Program Coordinator van het Fulbright Center.

• Datum: dinsdag 14 oktober 2014
  • Locatie: Amsterdam, exacte locatie ontvang je na inschrijving
  • Tijd: 19.30 uur tot 21.15 uur
  • De bijeenkomst is kosteloos.
  • Je dient je wel op te geven via onderstaande link. Je ontvangt na aanmelding via het formulier op de website een bevestiging met een link naar de routebeschrijving.

Heb je nog vragen? Mail ze gerust aan info@fulbright.nl.