Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Contact

Voor meer informatie over studeren in het buitenland kun je contact opnemen met de International Office van jouw opleiding of met Bureau Internationale Studentenzaken. Bekijk ook Instagram en Facebook over studeren in het buitenland, met reguliere updates van je (internationale) medestudenten.

 • Student Careers Centre

  De loopbaanadviseurs van het Student Careers Centre denken met je mee bij het ontdekken wat bij jou past en helpen je bij het realiseren van je studie- en loopbaanwensen. Tijdens bijvoorbeeld een workshop of individueel gesprek krijg je meer inzicht in je motivatie voor een studie in het buitenland, een master of een baan.

  Kwaliteiten

  Stilstaan bij je oriëntatie- en keuzevragen kan je helpen bij het beter verwoorden van je kwaliteiten en interesses, bij het opstellen van een representatiever CV, LinkedIn-profiel en sollicitatiebrief, en bij het verhelderen van persoonlijke studie- en loopbaanvragen.

  De loopbaanadviseurs geven je door middel van informatie en advies de handvatten om jouw mogelijkheden voor studie en werk in kaart te brengen.

  Wil je graag jouw studie- en loopbaanwensen realiseren? Neem gerust contact op.

 • Studentendecanen

  Heb je vragen of problemen die niet direct het curriculum (de inhoud van de opleiding) betreffen, maar wel jou als persoon, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  In geval je naar het buitenland gaat, kun je in sommige gevallen in aanmerking komen voor gedeeltelijke financiering van je verblijf in het buitenland. Lees eerst de mogelijkheden en voorwaarden bij Financiën goed door en neem contact op tijdens ons telefonisch spreekuur, indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken.

 • Netwerken van de UvA

  De Universiteit van Amsterdam is actief in een aantal internationale netwerken. Binnen deze netwerken wordt op veel gebieden samengewerkt, onder andere middels uitwisselingsprogramma’s, zomerprogramma’s en studentenconferenties.