Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Contact en voorlichting

Bureau Internationale Studentenzaken

Bureau Internationale Studentenzaken (BIS) is het centrale international office van de UvA en houdt zich bezig met wereldwijde studentenmobiliteit, faciliteert (internationale) studentenbetrokkenheid (met inbegrip van het prijswinnende UvA Exchange Ambassador Programme), administreert studiebeurzen en werkt samen met academische eenheden en facultaire international offices om strategische wereldwijde samenwerkingen aan te gaan en te cultiveren.

Advies en informatie

Om de impact van het Covid-19-virus in onze gemeenschap tot een minimum te beperken, wordt de dienstverlening van Bureau Internationale Studentenzaken momenteel alleen digitaal aangeboden.

Voor algemene vragen over studeren in het buitenland kan contact worden opgenomen met de Central Student Service Desk. Bij complexe vragen zullen zij een 10-minuten-belafspraak voor je inboeken bij een buitenlandexpert van Bureau Internationale Studentenzaken.

Telefoon

  • maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur, +31 (0)20 525 1401

Canvas

Als je al bent geplaatst in het Global Exchange Programme en toegang hebt tot het "Canvas Course", dan kan je zelf een telefonisch consult boeken via de "Contact Us" pagina in Canvas.

FAQ

Zie ook onze FAQ voor meer informatie.

Nationale feestdagen

De UvA is gesloten op nationale feestdagen en in de week tussen Kerst en Oud-/Nieuwsjaarsdag. Voor een overzicht, volg de link hier onder.

Studenten op uitwisseling in het buitenland