Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Contact

Bureau Internationale Studentenzaken

Bureau Internationale Studentenzaken (BIS) is het centrale international office van de UvA en houdt zich bezig met wereldwijde studentenmobiliteit, faciliteert (internationale) studentenbetrokkenheid (met inbegrip van het prijswinnende UvA Exchange Ambassador Programme), administreert studiebeurzen en werkt samen met academische eenheden en facultaire international offices om strategische wereldwijde samenwerkingen aan te gaan en te cultiveren.

Advies en informatie

Om de impact van het Covid-19-virus in onze gemeenschap tot een minimum te beperken, wordt de dienstverlening van Bureau Internationale Studentenzaken aankomend academisch jaar alleen digitaal aangeboden.

Voor algemene vragen over studeren in het buitenland kan contact worden opgenomen met de Central Student Service Desk. Bij complexe vragen zullen zij een 10-minuten-belafspraak voor je inboeken bij een buitenlandexpert van Bureau Internationale Studentenzaken.

Telefoon

  • maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur, +31 (0)20 525 1401

Voorlichting en workshops

Hulp nodig? Geen probleem, we doen er alles aan om je te helpen tijdens elke fase van jouw uitwisseling. Al onze activiteiten zullen in het Engels en online worden aangeboden. Kijk op de volgende pagina welke voorlichtingen en workshops er wordt aangeboden voor de fase waarin jij je nu bevindt: oriëntatie, voor vertrek, tijdens en na mobiliteit.

FAQ

Zie ook onze FAQ voor meer informatie.

Nationale feestdagen

De UvA is gesloten op nationale feestdagen en in de week tussen Kerst en Oud-/Nieuwsjaarsdag. Voor een overzicht, volg de link hier onder.

Studenten op uitwisseling in het buitenland