Informatiebijeenkomst ‘Graduate studie aan een Amerikaanse universiteit’

Door het Fulbright Center, op donderdag 5 oktober 2017, in Utrecht

22 september 2017

Studeer je nu aan een Nederlandse universiteit of hogeschool en lijkt het je wat om op een Amerikaanse universiteit verder te studeren voor een Master of PhD? Kom dan naar de Graduate avond van het Fulbright Center.

Tijdens deze avond hoor je alles over het zoeken naar een goede universiteit in de VS, de aanmeldingsprocedure, financiering, het afleggen van tests en het aanvragen van een Fulbright beurs.

In aparte sessies over studies in de Humanities/Social Sciences en Hard Sciences wordt ingegaan op specifieke studies. Studenten die eerder in de VS zijn geweest vertellen over hun ervaringen en delen hun tips. Je kunt daarnaast met individuele vragen terecht bij medewerkers van het Fulbright Center.

Datum, tijd en locatie

• Datum: donderdag 5 oktober 2017
  • Locatie: Utrecht, de exacte locatie ontvang je na inschrijving.
  • Tijd: 19.30 uur tot 21.15 uur

Bijwonen en meer informatie

• Bijwonen van de bijeenkomst kost € 12,50.
  • Voor dat bedrag ontvang je op de avond ook het boek ‘In Amerika heb ik ruim leren denken’.
  • Geef je op via onderstaande link.
  • Je ontvangt na aanmelding via het formulier en betaling per iDeal een toegangsticket met routebeschrijving naar de locatie.
  • Je aanmelding is compleet na het voldoen van de kosten van de bijeenkomst.

Heb je nog vragen? Mail ze gerust aan info@fulbright.nl.

Gepubliceerd door  Studenten Services