Zomerprogramma of studentenconferentie in het buitenland, wat is mogelijk?

Voorlichting over je short-term mogelijkheden

13feb2018 13.00 - 15.00

Voorlichting

Deze voorlichting geeft je informatie over alle andere mogelijkheden, zodat je een goed geïnformeerde keuze kan maken voor een Studentenconferentie of een zomerprogramma.

Zomer in het buitenland

Indien je geen heel semester of een jaar in het buitenland wilt studeren, kan een zomercursus van een aantal weken uitkomst bieden. Zomercursussen bestaan niet alleen uit talenprogramma’s, maar worden voor verschillende vakgebieden georganiseerd. Bijna elke binnenlandse en buitenlandse universiteit heeft een aanbod aan zomercursussen.

Studentenconferentie: ontmoet studenten uit verschillende landen

Een andere optie biedt de studentenconferentie: een uitgelezen kans om je cv te verrijken. In een paar dagen tijd ontmoet je studenten uit verschillende landen en van verschillende disciplines. Je oefent vaardigheden als netwerken, presenteren en debatteren, dit alles in een internationale setting.

Datum, tijd en locatie

• dinsdag 13 februari 2018,van 13.00-15.00 uur, in REC-C1.03