Naar het buitenland: fondsen en beurzen

11sep2017 16.00 - 17.00

Voorlichting

Ga je voor een uitwisseling, stage, onderzoek of master naar het buitenland? Kom naar de voorlichting over het financieren van je verblijf in het buitenland.

Studeren, stage lopen of onderzoek doen in het buitenland kost vaak meer dan wanneer je dit in Nederland doet. Het begint al met de kosten van de reis. Via de website van Nuffic  - bij de informatie op buitenland.uva.nl - kun je van de meeste landen de gemiddelde verblijfskosten opzoeken. Ook geven de meeste universiteiten in hun brochures en op hun websites informatie over de uitgaven voor verblijf, visum, et cetera.

Wil je meer weten over de financiële mogelijkheden na het lezen van alle informatie op de website, kom dan naar onze voorlichting over fondsen en beurzen.

Data en tijd

Deze voorlichting wordt aangeboden op:

• maandag 11 september van 16.00-17.00 uur

Locatie

De voorlichting vindt plaats in zaal REC C0.02, Nieuwe Achtergracht 166, Amsterdam.

Voorwaarden

Deze voorlichting is kosteloos. Wel willen je verzoeken om je aan te melden. Lees ook de voorwaarden voordat je je aanmeldt.

Dutch

This information session will be held in Dutch, because by far the most fundings are for students with a Dutch nationality. However, if you wish to know more about the possibilities, please read the website (link directly below) carefully and if any question remains, please call the student counsellors during their phone hours.

Master in het buitenland

Studenten die een hele master in het buitenland willen doen, staan vaak voor erg hoge kosten. Sparen, extra werken en ter plaatse een bijbaantje (hetgeen niet makkelijk te vinden is) zorgen in sommige gevallen voor een sluitende begroting.

Geld uit fondsen en beurzen zijn zeer beperkt verkrijgbaar, vanwege de specifieke criteria.

Adres en routebeschrijving

• Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang B/C)

Nieuwe Achtergracht 166 | 1018 WV Amsterdam
    Receptie B: 525 5340 Receptie C: 525 5470