Zomerprogramma of studentenconferentie in het buitenland, wat is mogelijk?

Ontdek de korte-termijnmogelijkheden om in het buitenland te studeren.

15feb2017 15.00 - 16.00

Voorlichting

Deze voorlichting geeft je informatie over alle andere mogelijkheden, zodat je een goed geïnformeerde keuze kan maken voor een Studentenconferentie of een zomerprogramma.

Zomer in het buitenland

Indien je geen heel semester of een jaar in het buitenland wilt studeren, kan een zomercursus van een aantal weken uitkomst bieden. Zomercursussen bestaan niet alleen uit talenprogramma’s, maar worden voor verschillende vakgebieden georganiseerd. Bijna elke binnenlandse en buitenlandse universiteit heeft een aanbod aan zomercursussen.

Studentenconferentie: ontmoet studenten uit verschillende landen

Een andere optie biedt de studentenconferentie: een uitgelezen kans om je cv te verrijken. In een paar dagen tijd ontmoet je studenten uit verschillende landen en van verschillende disciplines. Je oefent vaardigheden als netwerken, presenteren en debatteren, dit alles in een internationale setting.

Datum, tijd en locatie

Deze voorlichting wordt aangeboden op

• woensdag 15 februari 2017, van 15.00-16.00 uur

Locatie

Deze voorlichting wordt gehouden op de Roeterseilandcampus gebouw E, Roetersstraat 11,  zaal E 1.17.

Let op: het telefoonnummer bij Adres en routebeschrijving is van de receptie van het gebouw, en niet van Bureau Internationale Studentenzaken. Zoek je contact met een buitenlandadviseur? Je vindt de contactgegevens via de betreffende onderstaande verwijzing.

Adres en routebeschrijving

Gepubliceerd door  Studenten Services