Summer school aan de Universiteit van Wenen

17 december 2014

De Universiteit van Wenen biedt een summer school met focus op Europa en de Europese unie.

Het programma

De univie: summer school vindt plaats van 18 juli tot 15 augustus 2015. In deze 4 weken volg je vakken in Europese studies, neem je deel aan de Austrian Arbitration Academy en krijg je taalles Duits.

Je leert over de ontwikkelingen binnen Europa en de Europese Unie. Onder meer politieke, economische en culturele aspecten passeren de revue. Bij de Austrian Arbitration Academy ligt de focus op (internationale) rechtspraak. Voertaal van het programma is Engels (uitgezonderd de taallessen Duits).

De summer school is met name interessant voor studenten van de volgende studierichtingen: Europese studies, Geschiedenis, Cultural Studies, Internationale betrekkingen en Duitse taal en cultuur.

Meer informatie en aanmelden

Op de website van de universiteit van Wenen vind je het volledige programma, uitgebreide vakomschrijvingen en informatie over kosten en aanmelding. Aanmelden kan tot 30 april 2015.

Gepubliceerd door  Faculteit der Geesteswetenschappen