Vijf rechtenstudenten ontvangen de Holland Scholarschip

18 april 2017

Met de Holland Scholarship studeren vijf rechtenstudenten volgend jaar in het buitenland. De aanmeldingsdeadline voor deze beurs was 1 februari 2017, maar je kunt je nu alvast oriënteren op volgend jaar!

Waar ga jij heen?

De studenten die deze keer de Holland Scholarship hebben mogen ontvangen gaan drie maanden lang studeren in Amerika en  Zuid-Afrika. Wil je ook een studie, stage of onderzoek buiten Europa doen? Wil jij je persoonlijk ontwikkelen en een schat aan ervaring opdoen? Verleg je grenzen en onderscheid je door een internationale ervaring.

Over de Holland Scholarship-beurs

De Holland Scholarship is een beurs van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap én 48 Nederlandse hogescholen en universiteiten. De beurs is voor studenten die willen studeren, stage lopen of een onderzoek willen doen buiten de Europese Economische Ruimte (EER). De EER bestaat uit de EU, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen. De beurs bestaat uit een eenmalig bedrag van € 1.250 en is een tegemoetkoming in je studiekosten.

Voor wie?

• Je bent voltijdstudent.
  • Je gaat voor minimaal 3 maanden en 15 ECTS naar het buitenland.
  • Je studie, stage of onderzoek vindt plaats in een land buiten de EER.

Gepubliceerd door  Amsterdam Law School