Buitenlandmanifestatie

De Buitenlandmanifestatie vond plaats op 7 oktober 2017 en was een groot succes!

beeld uit flyer BLM 2017

Meer dan 800 studenten zijn langs geweest om zich te oriënteren op een studiemogelijkheid in het buitenland. Bij de Students-meet-Students sessie konden studenten praten met studenten die al op uitwisseling zijn geweest en internationale studenten die hier nu op uitwisseling zijn.

Er zijn zeer veel kostbare ervaringen gedeeld met geïnteresseerde studenten, die hiernaast verschillende sessies konden bijwonen om zo meer informatie te krijgen over de mogelijkheden in het buitenland.

Ook de verenigingen AIESEC en ISN waren aanwezig om meer informatie te geven over stage en vrijwilligerswerk in het buitenland en het buddy programma van ISN.

Belangstelling?

Vanaf ongeveer juli 2018 vind je hier meer informatie over en de datum van de Buitenlandmanifestatie 2018.

We hopen je volgend jaar weer te zien, of over twee jaar als expert bij de Students-meet-Students als je zelf in het buitenland hebt gestudeerd!

Over de Buitenlandmanifestatie

Ieder jaar organiseert de UvA in oktober een groots opgezette informatiemarkt waar je de meest uiteenlopende informatie vindt over studeren in het buitenland: uitwisseling, zomerprogramma, studentenconferentie, stage, onderzoek of een hele master in het buitenland.

Buitenlandervaring

Stel vragen aan ‘buitenland deskundigen’ van Bureau Internationale Studentenzaken en het facultaire international office en ontmoet Nederlandse studenten met buitenlandervaring internationale studenten die op dat moment aan de UvA studeren. Het is niet nodig je aan te melden voor dit evenement.

Organisatie en contact

De Buitenlandmanifestatie wordt georganiseerd door Bureau Internationale Studentenzaken.

Gepubliceerd door  Studenten Services

11 oktober 2017