Overig aanbod

Culturele verdragen

Er zijn een aantal landen die beurzen voor zomercursussen beschikbaar stellen via een Cultureel Verdrag zoals Griekenland, Rusland, Duitsland, Hongarije, Israël, Polen en Tsjechië. Meer informatie is te vinden op de website van het Nuffic.

DC Internships

De Netherland-America Foundation heeft een royaal aantal volledige beurzen voor studenten uit Nederland om deel te nemen aan hun zomerprogramma's in Washington, DC. Elk instituut omvat een stage, studiepunten van George Mason University en huisvesting in gemeubileerde appartementen in het hart van DC.

Humanity in Action

Humanity in Action is de naam van een internationaal programma over mensenrechten en minderheden. Jaarlijks kunnen tien studenten uit Nederland kosteloos deelnemen aan dit zomerprogramma. Door middel van lezingen, excursies, discussies en opdrachten worden studenten op een nieuwe manier bewust gemaakt van de positie van minderheden en schendingen van mensenrechten, met name in de deelnemende landen.

Hutong School

De Hutong School is een gerenommeerd taleninstituut en stagebureau, wereldwijd werkzaam - niet alleen in China (Beijing & Shanghai). De Hutong School behoort tot een van de eerste taleninstituten onder Europees management die door het Chinese ministerie van onderwijs werden erkend. Onlangs is de Hutong School uitgeroepen tot het beste taleninstituut van Beijing.

Hutong School Neso China Scholarship Program

Tot en met 31 december 2016 kun je je aanmelden voor een Scholarship van Hutong School/Neso China ter waarde van € 4.000,-.

Zomerprogramma’s in Europa

Geïnteresseerd in een zomerschool in Europa? Deze website is de perfecte uitvalsbasis om de Europese zomerscholen te verkennen. Je kunt hun digitale overzicht doorzoeken per discipline, land en periode.

Gepubliceerd door  Studenten Services

30 november 2016