Netherlands-Asia Honours Summer School

'Een life changing experience. Dé manier om Azië te ontdekken: een unieke ervaring met een fantastische groep.'

De Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) is een unieke samenwerking tussen alle Nederlandse universiteiten, vier ministeries en meer dan twintig Nederlandse en Chinese multinationals. Het doel: Nederlandse topstudenten de dynamiek van en kansen voor Nederland in Azië te laten ervaren.

portal buitenland.uva.nl > Kort verblijf > Netherlands-Asia Honours Summer School

Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS)

De Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) is een nationaal honoursprogramma dat excellente Nederlandse bachelor studenten de kans biedt Azië te ervaren in een zomerprogramma met academische, business en culturele aspecten.

Het programma

Het programma biedt een getalenteerde groep multidisciplinaire honderd getalenteerde studenten de kans zich voor te bereiden op de dynamiek van de arbeidsmarkt en maakt hen bewust van de kansen die Azië biedt. Zij reizen na een voorbereidend programma in Nederland af naar Beijing, Hongkong, Chengdu of Taipei. Daar volgen ze een zomerschool, bezoeken ze bedrijven en werken ze aan een project voor één van de NAHSS-partners. Het programma wordt afgesloten met een business week in Shanghai.

Voor wie?

We zoeken ambitieuze, ondernemende en excellente tweede- en derdejaars bachelorstudenten met interesse in Azië. Voor meer informatie over de criteria en aanmeldingsprocedure, zie www.nahss.nl of mail naar info@nahss.nl.

Honderd studenten reizen na een voorbereidend programma in Nederland af naar Beijing, Hongkong, Chengdu of Taipei. Daar volgen ze een zomerschool, bezoeken ze bedrijven en werken ze aan een project voor één van de NAHSS-partners. Het programma wordt afgesloten met een business week in Shanghai.

Studenten van de volgende faculteiten/opleidingen kunnen zich aanmelden voor dit programma:

• Faculteit Geesteswetenschappen: alle opleidingen
  • Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica: alle opleidingen
  • Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen: de opleidingen Communicatiewetenschappen en Psychologie
  • Amsterdam University College
  • PPLE (Politics, Psychology, Law and Economics)

Meer informatie?

Op 20 november organiseert NAHSS een informatie bijeenkomst op de UvA. Klik in ons Facebookevenement op ‘Interested’ voor meer informatie én om op de hoogte te blijven van de bijeenkomst!

Wil je weten hoe anderen het vonden?

Voor persoonlijke ervaringen kun je contact opnemen met de ambassadeurs bij de UvA:

Gepubliceerd door  Studenten Services

16 november 2017