EN uva.nl

Netherlands-Asia Honours Summer School

‘Een life changing experience. Dé manier om China te ontdekken: een unieke ervaring met een fantastische groep.’

De Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) is een unieke samenwerking tussen alle Nederlandse universiteiten, vier ministeries en meer dan twintig Nederlandse en Chinese multinationals. Het doel: Nederlandse topstudenten de dynamiek van en kansen voor Nederland in China te laten ervaren.

portal buitenland.uva.nl > Kort verblijf > Netherlands-Asia Honours Summer School

Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS)

De Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) is een nationaal honoursprogramma dat excellente Nederlandse bachelor studenten de kans biedt China te ervaren in een zomerprogramma met academische, business en culturele aspecten.

Het programma

Het programma biedt honderd getalenteerde studenten de kans zich voor te bereiden op de dynamiek van de arbeidsmarkt en maakt hen bewust van de kansen die China biedt. Zij reizen na een voorbereidend programma in Nederland af naar Beijing, Hongkong, Chengdu of Shenzhen. Daar volgen ze een zomerschool, bezoeken ze toonaangevende multinationals en werken ze aan een project voor één van de NAHSS-partners. Het programma wordt afgesloten met een business week in Shanghai.

Voor wie?

We zoeken ambitieuze, ondernemende en excellente tweede- en derdejaars multidisciplinaire bachelorstudenten met interesse in China. Je kunt je van 1 december 2018 t/m 8 januari 2019 aanmelden op de website van de NAHSS. Voor meer informatie over de criteria en aanmeldingsprocedure, zie www.nahss.nl of mail naar info@nahss.nl. Studenten van de volgende faculteiten / opleidingen kunnen zich aanmelden voor dit programma:

• Faculteit Geneeskunde: beide opleidingen
  • Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica: alle opleidingen
  • Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen: de opleidingen Communicatiewetenschappen en Psychologie
  • Amsterdam University College
  • PPLE (Politics, Psychology, Law and Economics)

Wil je weten hoe anderen het vonden?

Voor persoonlijke ervaringen kun je contact opnemen met de ambassadeurs bij de UvA:

Julia Smakman

Lotje Wolfs (AUC)

Download de flyer (pdf, 2 p.)

Bezoek de website van de Netherlands-Asia Honours Summer School

Stuur een e-mail naar de NAHSS