Sociale wetenschappen

"Tijdens mijn Erasmus heb ik ontzettend bijzondere momenten meegemaakt en deze gedeeld met zoveel nieuwe leuke mensen. De tijd in Praag kan ik beschouwen als zeer intens, je leeft in principe 24/7 met dezelfde mensen en je groeit dan ook heel snel naar elkaar toe. Je leert hierdoor heel veel van verschillende culturen en gewoonten en leert daarnaast ook jezelf heel goed kennen. Wie ben ik nu en hoe sta ik in het leven? Daarnaast is het heel goed voor je kritische geest en je zelfstandigheid. Erasmus is bedoeld voor Europese integratie en dit goed gelukt in mijn geval. Ik ben ervan overtuigd dat een Erasmus uitwisseling heel waardevol is, en ik vind dat iedereen het moet overwegen!"

(Joost Nussy, student Sociale Geografie over zijn uitwisseling met de Charles University Prague)

Op http://www.svsarphati.nl/uitwisseling-ervaring-van-sarphatianen.html kun je meer ervaringen lezen van studenten Sociale Geografie en Planologie die op uitwisseling zijn (geweest).

Wil jij je horizon verbreden? Een onvergetelijke tijd beleven? Proeven van een nieuwe taal, cultuur en land? Een stap vóór hebben op sollicitanten die geen buitenlandervaring hebben? Kies dan voor een uitwisseling naar het buitenland!

 

Studenten van het CSW kunnen in hun derde bachelorjaar een semester of het gehele academische jaar op uitwisseling en hun vrije- en keuzeruimte aan een buitenlandse partneruniversiteit invullen. Voor een eerste oriëntatie op studeren in het buitenland raden we je aan het algemene stappenplan studeren in het buitenland door te nemen.

Gepubliceerd door  College of Social Sciences

International Office CSW / GSSS

16 januari 2018