uva.nl

Kom naar De Buitenlandbeurs op vrijdag 24 of zaterdag 25 november in Jaarbeurs Utrecht.

Op de beurs vind je ruim 100 hoogaangeschreven hogescholen en universiteiten uit het buitenland die je alles kunnen vertellen over een buitenlands avontuur. Luister naar de ervaringsverhalen van studenten jou al zijn voorgegaan naar het buitenland en bezoek de inspirerende lezingen met thema’s als “Studeren in Verenigd Koninkrijk” of “Studeren in de VS”. Of ga één op één in gesprek met ervaren buitenlandgangers.

Kortom, alle informatie die jij nodig hebt in de voorbereiding voor jouw buitenlands avontuur. Meld je nu gratis aan en maak kans op een taalcursus voor in Malta!

Bezoek voor meer informatie en een gratis e-ticket www.buitenlandbeurs.nl

BuitenlandBeurs 2017