In de 21e eeuw is China niet langer een keuzevak

Behoor je tot de nieuwe generatie leiders en heb je een grote interesse in China?

25 januari 2017

Volg het eenjarige masterprogramma Global Affairs in Peking met een volledige Schwarzman Scholars-beurs.

Schwarzman Scholars

Schwarzman Scholars is opgezet om de toekomstige generatie leiders aan elkaar voor te stellen en hen te onderwijzen over China. Het programma biedt volledige studiebeurzen voor een volledige masteropleiding van een jaar in Global Affairs op de prestigieuze Tsinghua Universiteit in Peking.

Programma

Bursalen die geselecteerd worden voor dit programma zullen kiezen voor één van de drie focusgebieden (Economics and Business, International Studies en Public Policy) en wonen tijdens hun jaar in China lezingen en seminars bij, waarbij zij kunnen kiezen voor een optionele praktische opleiding, in nauwe samenwerking met senior mentoren, om hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en hun begrip van China te verdiepen.

Voor wie?

Het programma staat open voor studenten en jonge afgestudeerden in de leeftijd tussen 18 en 28, ongeacht hun nationaliteit, die zijn bedreven in het Engels en in het bezit zijn van minstens een bachelordiploma of een equivalent daarvan.

Meer informatie en infosessie

Kijk voor meer informatie op de website en/of neem deel aan de Schwarzman Scholars-infosessie op de UvA.

• Wanneer: donderdag 6 april 2017 van 10.00 tot 11.00 uur
  • Waar: in het Student Service Centre, Roeterseilandcampus, gebouw C, kamer REC-C 1.02

Adres en routebeschrijving

• Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang B/C)