Hutong School Neso China Scholarship Program

Deadline: 31 december 2016

30 november 2016

Interesse in stagelopen in Beijing met een beurs ter waarde van € 4.000,-?

In samenwerking met de Hutong School biedt het Nuffic NESO (Netherlands Education Support Office) China in Beijing twee aantrekkelijke beurzen aan voor Nederlandse studenten die geïnteresseerd zijn in stage lopen in China genaamd “Hutong School Neso China Scholarship Program”.

Over Hutong School

De Hutong School is een gerenommeerd taleninstituut en stagebureau, wereldwijd werkzaam - niet alleen in China (Beijing & Shanghai). De Hutong School behoort tot een van de eerste taleninstituten onder Europees management die door het Chinese ministerie van onderwijs werden erkend. Onlangs is de Hutong School uitgeroepen tot het beste taleninstituut van Beijing.

Beurs Hutong School Neso China Scholarship Program

• waarde: € 4.000,-, binnen één jaar in te zetten (2017)
  • uitsluitend bedoeld voor Nederlandse studenten en internationale studenten die in Nederland studeren
  • een stageplaats (3 maanden) en accommodatie, geregeld door de Hutong School
  • 4 uur Chinese les per week (in groepsverband)
  • beurs bestemd voor vaste lasten, visum-begeleiding, culturele evenementen, et cetera

Dit programma wordt aangeboden voor 3 maanden, mocht je langer willen blijven, dan is overleg hier over mogelijk. Exclusief (voor langer dan 3 maanden) zijn het vliegticket, kosten visumaanvraag, reisverzekering en zakgeld.

Aanmeldingsprocedure en selectie procedure

• Meld je vóór 31 december 2016 aan, inclusief je motivatiebrief en CV in het Engels
  • Vermeld in het comment-gedeelte van de aanmeldpagina dat het om de Hutong School Neso China scholarship gaat
  • Je kan je aanmelden via onderstaande website. Upload je motivatie en CV toe in één document
  • Deadline is 31 december 2016

Na je aanmelding

Na de deadline zal de Hutong School de eerste selectie doen. Daarna zullen de 5 beste brieven worden doorgestuurd naar Neso China voor de uiteindelijke selectie van de twee winnaars.

Bekendmaking van de winnaars vindt plaats in de eerste week van januari 2017.

Gepubliceerd door  Studenten Services