Ben je actief geïnteresseerd in het milieu of maatschappelijk ondernemen?

En ben je tussen de 18 en 25 jaar?

4 februari 2015

Meld je aan voor het Fulbright Zomerprogamma.

Wil je je Engelse spreek- en schrijfvaardigheid verbeteren, cursussen volgen op het gebied van milieu en sociaal ondernemen en op bezoek bij bedrijven en instellingen in die disciplines? Dit is je kans om vijf weken lang zonder kosten te studeren aan een Amerikaanse universiteit.

Voordracht

Het Fulbright Center mag voor de 8ste keer kandidaten voordragen voor een intensief zomerprogramma rondom twee thema’s: milieu en maatschappelijk ondernemen.

Doelgroep

Voor studenten tussen de 18 en 25 jaar, die na deelname nog minimaal een semester van hun opleiding moeten voltooien.

Culturele achtergronden

Het Fulbright Center hoopt op deelname van jongeren die minder vertegenwoordigd zijn in  internationale programma's. De gastuniversiteit houdt rekening met de verschillen in achtergronden (halal, kosjer, vegetarisch eten; kerk of moskee; gemengde of niet-gemengde huisvesting).

Meld je aan

De deadline voor aanmelding is 12 maart 2015, 12 uur ‘s middags. Het programma begint eind juni 2015 en duurt 5 weken. De inschrijfformulieren en meer informatie zijn te vinden via onderstaande website.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam