Wil je meehelpen de wereld te verbeteren?

Neem deel aan EuroEnviro 2015 | Catalysts of Change in Zweden

23 februari 2015

Kom naar Göteborg (Zweden) om een week lang tools te ontwikkelen om netwerken te bouwen, bedrijfsculturen te verbeteren, communities te transformeren en creativiteit te bevorderen.

Vertaal je ideeën naar actie

In mei 2015 komen 50 internationale en 50 Zweedse studenten bij elkaar in Göteborg, Zweden, om mee te helpen aan een betere wereld. Gedurende een week kun je tijdens inspirerende workshops en colleges samen op zoek naar nieuwe ideeën en tools ontwikkelen om deze ideeën te implementeren. De onderwerpen zijn business, politiek, filosofie en systeemtransformatie. We geven een impuls aan verandering en worden zo zelf de katalysatoren van verandering.

EuroEnviro is een jaarlijks Europees studentensymposium over het milieu en duurzaamheid. Het symposium wordt ieder jaar georganiseerd in een Europees land, door studenten, voor studenten. De twintigste editie wordt gehouden in Göteborg , Zweden, van 2 tot en met 10 mei 2015.

Meld je nu aan, en zie je Göteborg!

Je kunt je tot en met 7 maart aanmelden via onderstaande website.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam