uva.nl

The Beijing Institute of Technology (BIT) nodigt UvA-studenten uit om zich aan te melden voor een beurs van het China Scholarship Council (CSC).

Deze beurzen zijn beschikbaar voor vijf Masterstudenten of Promovendistudenten van de UvA.

UvA-studenten die van plan zijn op uitwisseling te gaan naar China zijn ook uitgenodigd zich aan te melden. In totaal gaat het hier ook om 5 beurzen voor het studeren aan het Beijing Institute of Technology, voor één of twee semester in het academisch jaar 2015-2016.

Deadline

De deadline voor aanmelding is 10 april 2015.

Masterstudenten en promovendi

Exchange programmes

Meer informatie is beschikbaar via onderstaande pdf’s.

Verwijzingen

website Beijing Institute of Technology

BIT Scholarship for International Students University of Amsterdam (pdf, 2 p.) BIT - Master and PhD Programmes Offered in English (pdf, 1 p.)