International Coffee Hour

09sep2015 14.00 - 15.00

Voorlichting

Kom samen met je mede-uitwisselingsstudenten!

International Coffee Hour is een gezellig samenzijn voor de internationale studentengemeenschap van de UvA. Het is een geweldige kans om nieuwe vrienden te maken van over de hele wereld, bij te praten met oude vrienden en meer te leren over nieuwe culturen. Er is gratis koffie, thee en stroopwafels!

International  Coffee Hour wordt georganiseerd door de International Student Network Amsterdam (ISN Amsterdam), een toegewijde studentenvereniging die allerlei culturele evenementen organiseert voor de internationale studentengemeenschap in Amsterdam.

Datum, tijd en locatie

Het International Coffee Hour vindt plaats op dinsdag 6 september van 14.00-15.00 uur, op 'De Brug', gelegen op de 4e verdieping in REC D/B/C op de Roeterseiland Campus. Nieuwe Achtergracht 166.

Let op: het telefoonnummer onder Adres en routebeschrijving is van de receptie van het gebouw. Zoek je contact met Bureau Internationale Studentenzaken (BIS)? Vind hier de contactgegevens

Adres en routebeschrijving

• Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang D)

Nieuwe Achtergracht 127 | 1018 WS Amsterdam